Ga naar de inhoud
Home » Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Je zwangerschap is een hele bijzondere, leuke en spannende tijd, maar kan soms ook erg belastend zijn.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld de zwangerschapsklachten: pijn in de nek en (lage) rug, vermoeide benen, bekkenpijn of het vasthouden van vocht. Om deze klachten wat te verlichten en je optimaal te laten ontspannen tijdens je zwangerschap bied ik zwangerschapsmassage aan.
 
Zwangerschapsmassage is een massage speciaal voor aanstaande mama’s en hun kindje. Deze massage biedt zowel moeder als kind rust en ontspanning en verlicht de (pijn)klachten. Tijdens de massage maak ik gebruik van kussens om genoeg ondersteuning te bieden aan bijvoorbeeld je buik, rug en bekken zodat je optimaal kunt genieten van de massage.

Waarom zwangerschapsmassage?

  • Het verlicht zwangerschapskwaaltjes;
  • Spieren worden soepeler en geven daardoor minder snel pijnklachten (kramp etc.);
  • Het stimuleert de doorbloeding;
  • Verbetert de transsport van voedingsstoffen en zuurstof door je lichaam
  • Het biedt ontspanning voor zowel moeder als kind;
  • Helpt bij slecht slapen
  • En meer…. Kortom dé ultieme verwennerij voor moeder en kind.

Voor wie is zwangerschapsmassage bedoeld?

Deze massage is speciaal voor aanstaande mama’s na de 12e week van de zwangerschap tot aan het einde van de zwangerschap. Tijdens de massage staat de ontspanning van jou en je kindje centraal en is er aandacht voor jouw rug, bekken, schouders, nek, benen, armen, handen en eventueel de voeten, buik, hals en het gezicht. Wanneer je bepaalde wensen hebt betreft de massage dan pas ik deze graag aan jouw situatie aan. Aan het einde van de massage ben je heerlijk ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.